Виїзна нарада міського голови

31 січня 2018 року міський голова Віктор Весельський за участі секретаря міської ради Олени Пономаренко, заступника міського голови Оксани Гвозденко, начальника управління освіти і науки міської ради Тетяни Ващук та депутата міської ради Олександра Стадника здійснив виїзну нараду до нашої школи.
Посадовці ознайомились із поточними ремонтними роботами, які були проведені в школі за кошти міського бюджету у 2017 році (сходові клітки - 80 тис. грн.).

/Files/images/2017-2018/lyutiy/44.jpg

Делегація завітала до їдальні, де в той час харчувалися діти молодших класів. Зокрема, було зауважено, що меню для учнів як пільгових категорій, так і тих, хто харчується за кошти батьків, нічим не відрізняється. Тож, для усіх дітей забезпечено збалансоване та повноцінне харчування, що є однією з умов нормального функціонування дитячого організму.

/Files/images/2017-2018/lyutiy/42.jpg

У ході спілкування з адміністрацією школи було окреслено першочергові потреби на поточний рік. Капітального ремонту потребує спортивна зала (вартість кошторисної документації становить 1274,087 тис. грн.), а також необхідно оновити харчоблок та фасад будівлі. Крім того, управлінням освіти і науки міської ради передбачено кошти у сумі 200 тис. грн. на проведення поточного ремонту санвузла закладу. Роботи буде розпочато після завершення навчального року.

/Files/images/2017-2018/lyutiy/45.jpg

За результати виїзної наради Віктор Леонідович підкреслив, що заклади освіти міста потребують значного фінансування, адже діти повинні мати сучасні, комфортні умови, які стимулюють їх розвиток та надихають на навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 498

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.