/Files/images/P1010310.JPG/Files/images/P1010329.JPG/Files/images/P1010320.JPG/Files/images/P1010317 (2).JPG ВИХОВУВАТИ НА ПРИКЛАДАХ СВОЇХ ГЕРОЇВ

З метою поліпшення військово-патріотичного виховання молоді, формування почуття патріотизму та відповідальності за захист Батьківщини з 10 листопада по 10 грудня 2014 року у закладі пройшов місячник оборонно – масової роботи в період якого відбулися урочисті заходи за участю ветеранів війни, воїнів-інтернаціоналістів, військовослужбовців Збройних сил України та інших збройних формувань, зокрема тих, які беруть участь в АТО.

18.11.2014 року відбулася зустріч військовослужбовців з військової частини А 3814 (інженерний полк) Щурука В.А. та повернених з зони АТО військовослужбовців 25 окремої повітрянодесантної механізованої бригади м.Дніпропетровська з учнями 9-11 класів у напрямку «Армія сьогодні. Захист кордонів. АТО». Захисники розповідали учням про хід АТО, бойовий дух воїнів, патріотичний запал захисників, громадянську позицію кожного громадянина України. Цікавими та повчальними були відповіді наших захисників на запитання дітей.Серед учнів 3-11 класів відбувся конкурс малюнків, листів воїнам АТО «Листи солдату АТО», «Моя Україна – єдина країна».

В рамкам місячника проведено акцію «Допомога солдатам АТО» під час якої зібрано теплі речі, продукти харчування та передано через волонтерів.

Продовжено роботу класних пошукових волонтерських загонів «Історія мого діда….» з метою виховання дітей та молоді на кращих зразках героїчної історії, бойових традиціях старшого покоління. По класам пройшли виховні години на тему «Ми пам'ять збережемо в граніті, бронзі, книзі».

Зворушливо прошла лінійка пам'яті на вшанування жертв голодомору в Україні 1932-1933 роки та річниця «Революції гідності» сторінками історії України, нескінченної книги «Пам'яті», в якій записано все: і життя людей, і життя країни: сторінки вписані криваво-чорним кольором.

Формуванню здорового способу життя, колективізму, присвячені та проведені спортивні змагання серед учнів 5-6,7-8, 9-11 класів «Богатирські ігри».

Змагання зі стрільби серед учнів 9-11 класів (Дорошенко А.О.)

Учні 10-А класу (Чала О.І.) передали прапор України з побажаннями у зону АТО.Цікавими та яскравими були «Козацькі розваги» учнів 3-А-Новиченко О.В., 5-го класів Матузок Т.Б.

Кiлькiсть переглядiв: 670

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.